Corona update (covid19)

Beste ouders,
Mogelijk bent u al op de hoogte van de aangescherpte maatregelen van de overheid als gevolg van het Corona virus (COVID-19). Dit betekent dat de therapeut geen fysiek contact meer met de patiënt mag hebben anders dan in het geval van noodzaak op indicatie van een arts. Deze maatregel is minimaal van kracht tot 28 april.

De praktijk is gedeeltelijk open voor deze zorg. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid om de behandeling van uw kind voort te zetten door een e-consult (video- of telefonisch consult). Ook als uw kind nog niet onder behandeling is, is dit mogelijk.
Heeft uw kind nog een afspraak staan, dan krijgt u bericht hoe we de behandeling kunnen voortzetten.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 013-7630750 of via de mail info@kindertherapiedevlieger.nl

Mocht uw kind in aanmerking komen voor een fysieke afspraak dan kunt u het volgende verwachten:
– U en uw kind worden gevraagd uw handen te wassen.
– Maximaal 1 ouder aanwezig bij de behandeling en geen broertjes of zusjes
– De therapeut zal beschermende kleding dragen. Zodat lichamelijk onderzoek en behandeling veilig uitgevoerd kan worden.
– Na iedere behandeling wassen wij onze handen en desinfecteren wij de
deurklinken.

Wel vragen wij u, als u en/of uw kind zich niet lekker voelt, niet naar de praktijk te komen! Het gaat dan om klachten van verkoudheid, hoesten of koorts. Overige adviezen blijven natuurlijk gewoon staan:
-Was je handen regelmatig
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
-Gebruik papieren zakdoekjes
-Wij zullen u de hand niet schudden. Omdat handen de grootste besmettingsbron, proberen we op deze manier het risico te beperken.