Servicemenu:

José naar Oekraïne

Jose

 

Wat ga ik doen?

 

In juli 2016 vertrek ik naar Oekraïne om daar een tijdje te gaan werken.Afgelopen zomer heb ik een bezoek gebracht aan een project voor kinderen meteen beperking in Oekraïne. Mooi project in een gebied waar ze therapie voorkinderen nauwelijks kennen.

 

Twee jaar geleden is het project gestart en sindsdien is er een klein centrum.Ouders krijgen hier begeleiding bij de opvoeding van hun kind. Kinderen krijgen therapie en sinds kort ook onderwijs (als ze niet naar de gewone school kunnen). De lokale bevolking wordt hierbij zo veel mogelijk ingezet. Een (kinder)fysiotherapeut word nog gemist op het project. Ik heb besloten om ze een tijdje te gaan helpen en zal in juli 2016 vertrekken.

 

Ben je benieuwd wat ik precies ga doen, wil je dit project sponsoren of vind je het gewoon leuk om mijn werk daar te volgen? Ga dan naar mijn website.

 

www.jose-in-oekraine.nl