Peutergym

Ravotten

Bewegingslessen voor peuters en hun ouders.

Deze bewegingslessen, voor peuters en hun ouders, die De Vlieger aanbiedt, is bedoeld voor peuters van 2 en 3 jaar onder professionele begeleiding van een kinderfysiotherapeut of kinderergotherapeut. Op speelse wijze wordt de motorische ontwikkeling van het kind gestimuleerd.

Het is een leuke activiteit voor kinderen die het fijn vinden om te bewegen en om lekker te ravotten. Het kan ook een goede aanvulling zijn voor kinderen die bang zijn om te bewegen, houterig zijn, een lichte motorische achterstand hebben en/of thuis weinig bewegen of mogelijkheden hebben om te kunnen bewegen. Plezier beleven aan het bewegen staat voorop! Als ouder kunt u ideeën opdoen hoe u thuis op simpele wijze en met weinig middelen het bewegen van uw peuter gericht kunt stimuleren. Er wordt o.a. aandacht besteed aan evenwicht/balans, springvormen, het lichaamsschema, houdings- en bewegingsgevoel, handsamenwerking, oog-hand coördinatie, balvaardigheden.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 7 kinderen onder begeleiding van één van de ouders (of opa/oma) zodat het kind zich veilig voelt.

Kosten: €12,50 per les. €62,50 voor 5 lessen van een uur.

 

Tijdstip: De peutergym start op 17 november 2017.

 

Datums zijn:
17 november
24 november
1 december
8 december
15 december

 

Van 10.15 uur – 11.15 uur

 

Locatie: Beethovenlaan 330; Tilburg; Kindertherapie De Vlieger.

Heeft u belangstelling om mee te doen dan kunt u zich aanmelden bij De Vlieger tel: 013-7630750 of 06-11075159 of mail naar info@kindertherapiedevlieger.nl. U mag ook altijd even bij ons binnenlopen/aanbellen.