Vacature kinderergotherapeut

Vacature kinderergotherapeut bij Kindertherapie de Vlieger

 

Kindertherapie de Vlieger zoekt een enthousiaste en zelfstandig werkende kinderergotherapeut voor een zwangerschapswaarneming van medio juli 2021 tot en met begin december 2021. Het gaat om +-24 uur verdeeld over 4 dagen. De werkzaamheden zullen voornamelijk in de praktijk plaatsvinden, maar er zijn ook huisbezoeken en observaties in Tilburg en omgeving.

Info over de praktijk

Kindertherapie de Vlieger is een combinatiepraktijk voor kinderergotherapie en kinderfysiotherapie. De Vlieger behandelt kinderen van 0 tot 16 jaar met problemen van motorische, sensorische, neurologische of orthopedische aard. De praktijk bestaat uit 3 kinderfysiotherapeuten en 1 kinderergotherapeut.  Er is veel samenwerking met scholen, revalidatiecentra en ziekenhuizen. Sinds december 2020 is Kindertherapie de Vlieger gevestigd in Tilburg Noord in de geheel vernieuwde praktijk van Fysiotherapie Tilburg Reeshof & Noord. Deze praktijk behandelt voornamelijk volwassenen en bestaat uit een jong en dynamische team van fysiotherapeuten en een collega ergotherapeut.

Voor meer informatie zie onze website: https://www.kindertherapiedevlieger.nl/ of https://www.fysiotherapietilburgnoord.nl/.

 

Beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid en initiatief
  • Je hebt affiniteit en liefst ook (stage)ervaring in het werken met kinderen
  • Je hebt (stage)ervaring en/of opleiding gericht op schrijfproblemen, fijne motoriek, SI-problematiek en andere kinder-ergotherapeutische vaardigheden
  • Je hebt (stage)ervaring in de aanvraag voor hulpmiddelen en voorzieningen
  • Je bent in bezit van vervoer voor behandeling aan huis
  • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister ergotherapie

Herken je jezelf hierin? Dan zoeken wij jou! Stuur snel je motivatiebrief en CV op naar bas@fysiotherapietilburgreeshof.nl, dan nemen we contact met je op. Bij vragen mag je ons bellen op 013-5718214.

https://www.kindertherapiedevlieger.nl/wp-content/uploads/2021/03/SMotoriek-schrijven.jpg